Genieten in een natuurrijke omgeving

Bij ons kampeer je in de prachtige en natuurrijke natuur van de Brabantse Kempen. Optimaal genieten van de prachtige groene Brabantse omgeving!

Over het recreatiepark

In het bosrijke hart van de Brabantse Kempen ligt Recreatiepark Heezerenbosch. Alleen te bereiken via een schilderachtige landweg met verstilde boerderijen en toch op slechts tien kilometer afstand van Eindhoven en Valkenswaard. Een plek waar het leven nog goed is, waar het ritme vrijwel uitsluitend wordt bepaald door de natuur en waar van elk seizoen nog volop genoten kan worden!

Recreatiepark Heezerenbosch is dan ook het hele jaar geopend. Alleen al daarom zien tal van gezinnen uit het hele land hun plekje in de Parel van Brabant, zoals Heeze terecht wordt genoemd, als hun tweede huis.

Dat is nauwelijks een wonder omdat ook het recreatiepark zelf zoveel te bieden heeft. Het park telt ongeveer 750 jaarplaatsen, waaronder zo’n 60 vakantiebungalows en diverse faciliteiten.

Mededeling:
Het is niet meer mogelijk om kort te kamperen op ons recreatiepark. Voorheen werd er door velen gekampeerd op de Zonneweide, deze heeft een andere bestemming gekregen. Het is ook daar niet meer mogelijk om (kort) te kamperen.

Op zoek naar een stacaravan, chalet of vakantiebungalow? Bekijk hier ons aanbod.