Je eigen paradijs in een bosrijke omgeving

We bouwen een 40-tal vakantiebungalows. Hier kun je nog tot rust komen en genieten van de ruimte om je heen. Natuurgebied de Grote Heide vormt dan ook voor een ieder een prachtig decor voor een geslaagde vakantie op Recreatiepark Heezerenbosch.

Uw eigen paradijs in een bosrijke omgeving

Aan de rand van het schilderachtige dorpje Heeze, verscholen achter diversen verstilde boerderijen is Recreatiepark Heezerenbosch gelegen. In het aangrenzende natuurgebied de Groote Heide ontmoet u de natuur, met zijn afwisselende landschap van bos en heide met idyllische vennetjes.

Hier kunt u nog tot rust komen en genieten van de ruimte om u heen. Natuurgebied de Groote Heide vormt dan ook voor een ieder een prachtig decor voor een geslaagde vakantie op Recreatiepark Heezerenbosch.

Heeze, oftewel de Parel van Brabant, ligt in het bosrijke hart van de Brabantse Kempen. Het natuur- gebied de Groote Heide ligt aangrenzend aan recreatiepark Heezerenbosch en op een steenworp afstand kunt u de Strabrechtse heide vinden.

Heeze is centraal gelegen nabij de A2 en A67 en op slechts 10 kilometer afstand van Eindhoven en Valkenswaard. Heezerenbosch is gestart met de verkoop van 40 vakantiebungalows. U kunt onze brohure hier rechts downloaden. Prijzen zijn vanaf €190.000,- inclusief btw vrij op naam en met eigen grond. Op dit moment zijn alle bungalows verkocht.

De bungalow is 85m2 en wordt geleverd met onder andere keuken, badkamer, vloerverwarming, stenen berging en sierbestrating. Een hypotheek is mogelijk in verband met eigen grond.

Voor meer informatie kunt u hier rechts de technische specificaties van onze bungalows downloaden. Op dit moment zijn alle bungalows verkocht.

Download hier de informatiefolder