Kamperen in een natuurrijke omgeving

Op Recreatiepark Heezerenbosch kunt u kamperen in de prachtige en natuurrijke natuur van de Brabantse Kempen. Optimaal genieten van de prachtige groene omgeving!

Alle seizoenen genieten

Wilt u niet alleen in het voorseizoen op ons recreatiepark verblijven, maar tevens ook genieten van het hoogseizoen? Dan is een seizoensplaats wellicht een optie voor u! De seizoenplaatsen zijn op de kampeervelden gelegen en de plaatsen lopen van 01 april t/m 31 oktober.

U kunt bij ons terecht met een tourcaravan, camper, tent of vouwwagen. Alle kampeerplaatsen zijn op grasvelden gelegen en zijn allen voorzien van afvoer, water en elektra (4 ampère). De kampeerplaatsen zijn ongeveer 10m bij 10m en beschikken over voldoende ruimte voor uw caravan/camper/tent/vouwwagen met voortent, eventueel een bijzettentje en 1 auto op de plaats. Alle kampeervelden zijn omringd door bomen en struiken.

De seizoenplaatsen zijn verdeeld over de volgende plaatsen op ons recreatiepark:
– Ekster
– Iris
– ’t Leeuwke
– Vossenhol

Wij hanteren all-inn prijzen (op toeristenbelasting en toeslag huisdieren na) bij de prijs zit inbegrepen: 1 kampeerplaats voor 1 kampeermiddel met voortent en evt. 1 bijzettentje, water en elektra, afvoer en gratis gebruik van sanitaire voorzieningen, 1 auto op de plaats.

Voor meer informatie over onze tarieven verwijzen we u graag door naar onze tarieven pagina.