Beachclub & de Boschwachter

Bij mooi weer en activiteiten is de Beachclub geopend gelegen in het midden van het park bij het natuurbad. Lekker eten in een gezellig en kindvriendelijk restaurant? In een ongedwongen en gezellige sfeer, op loopafstand van de bossen en tóch dichtbij de dorpskern van het gezellige Heeze! Bezoek Restaurant de Boschwachter!

Horeca

Recreatiepark Heezerenbosch biedt een tal van horeca locaties. Meer informatie over de betreffende faciliteiten vindt u door de onderstaande menu’s uit te klappen.

Beachclub

Gezellige bar met terras, gelegen aan het natuurbad temidden van het recreatiepark. Diverse alcoholische en non-alcoholische dranken zijn hier verkrijgbaar. Openingstijden zijn weersverwachting gebonden.

Cafetaria met terras

Hier kun je friet en diverse snacks nuttigen, afhalen is natuurlijk ook een optie. Alleen in de hoogseizoenperiodes en enkele weekenden geopend. Zie affiches op het park voor meer informatie.

Kantine

Gezellig, oud bruin cafe/zaal met darts, pool- en biljarttafel, speelautomaten, photoplaykast, flipperkast en groot videoscherm. In de hoogseizoenperiodes worden hier diverse activiteiten georganiseerd zoals een darttoernooi, filmavond, discoavond, dj, playbackshows en live- muziek met verschillende zangers.

Restaurant 'de Boschwachter'

Wandelen, fietsen of recreatie in het Heezerenbosch? Lekker eten in een gezellig en kindvriendelijk restaurant? In een ongedwongen en gezellige sfeer, op loopafstand van de bossen en tóch dichtbij de dorpskern van het gezellige Heeze! Gelegen aan de parkeerplaats van ons recreatiepark. www.deboschwachter.nl