Je eigen paradijs in een bosrijke omgeving

We bouwen een 60-tal vakantiebungalows. Hier kun je nog tot rust komen en genieten van de ruimte om je heen. Natuurgebied de Grote Heide vormt dan ook voor een ieder een prachtig decor voor een geslaagde vakantie op Recreatiepark Heezerenbosch.

Uw eigen paradijs in een bosrijke omgeving

Aan de rand van het schilderachtige dorpje Heeze, verscholen achter diversen verstilde boerderijen is Recreatiepark Heezerenbosch gelegen. In het aangrenzende natuurgebied de Groote Heide ontmoet u de natuur, met zijn afwisselende landschap van bos en heide met idyllische vennetjes.

Hier kunt u nog tot rust komen en genieten van de ruimte om u heen. Natuurgebied de Groote Heide vormt dan ook voor een ieder een prachtig decor voor een geslaagde vakantie op Recreatiepark Heezerenbosch.

Heeze, oftewel de Parel van Brabant, ligt in het bosrijke hart van de Brabantse Kempen. Het natuur- gebied de Groote Heide ligt aangrenzend aan recreatiepark Heezerenbosch en op een steenworp afstand kunt u de Strabrechtse heide vinden.

Heeze is centraal gelegen nabij de A2 en A67 en op slechts 10 kilometer afstand van Eindhoven en Valkenswaard. Heezerenbosch is gestart met de verkoop van 60 vakantiebungalows. U kunt onze brochure hier rechts downloaden. 

De bungalow is 70 m² met een perceel van ongeveer 400 m² en wordt geleverd met onder andere keuken, badkamer, vloerverwarming, stenen berging en sierbestrating. Een hypotheek is mogelijk in verband met eigen grond.

Voor meer informatie kunt u hier rechts de technische specificaties van onze bungalows downloaden.

Download hier de informatiefolder