Kamperen in een natuurrijke omgeving

Op Recreatiepark Heezerenbosch kunt u kamperen in de prachtige en natuurrijke natuur van de Brabantse Kempen. Optimaal genieten van de prachtige groene omgeving!

Kamperen voor iedereen

U kunt bij ons terecht met een tourcaravan, camper, tent of vouwwagen. Alle kampeerplaatsen zijn op grasvelden gelegen en zijn allen voorzien van afvoer, water en elektra (4 ampère). De kampeerplaatsen zijn ongeveer 10m bij 10m en beschikken over voldoende ruimte voor uw caravan/camper/tent/vouwwagen met voortent, eventueel een bijzettentje en 1 auto op de plaats.

Alle kampeervelden zijn omringd door bomen en struiken. Aan de noordzijde van de velden heeft u gedurende de gehele dag zon en aan de zuidzijde heeft u alleen in de namiddag zon.

In totaal zijn er 3 kampeervelden verspreid over de camping gelegen:
– Heiveldje
– Plekhoek
– Zonneweide

Heiveldje en plekhoek:
Beide centraal gelegen nabij het sportveld en toiletgebouw 2. Tevens nabij een bospad gelegen, ideaal voor honden eigenaren.

Zonneweide:
Mooi, ruim open veld, ideaal voor grote groepen, minder geschikt voor zeer kleine kinderen i.v.m. open ruimte naar zwembad toe. Toiletgebouw 1 is bereikbaar via een verlicht voetpad.

Wij hanteren all-inn prijzen (op toeristenbelasting en toeslag huisdieren na) bij de prijs zit inbegrepen: 1 kampeerplaats voor 1 kampeermiddel met voortent en evt. 1 bijzettentje, water en elektra, afvoer en gratis gebruik van sanitaire voorzieningen, 1 auto op de plaats.

Voor meer informatie over onze tarieven verwijzen we u graag door naar onze tarieven pagina.