Kamperen in een natuurrijke omgeving

Op Recreatiepark Heezerenbosch kunt u kamperen in de prachtige en natuurrijke natuur van de Brabantse Kempen. Optimaal genieten van de prachtige groene omgeving!

Kamperen voor iedereen

U kunt bij ons terecht met een tourcaravan, camper, tent of vouwwagen. Alle kampeerplaatsen zijn op gras gelegen en zijn allen voorzien van afvoer, water en elektra (4 ampère). De kampeerplaatsen zijn ongeveer 10m bij 10m en beschikken over voldoende ruimte voor uw caravan/camper/tent/vouwwagen met voortent, eventueel een bijzettentje en 1 auto op de plaats.

Aan de noordzijde van de velden heeft u gedurende de gehele dag zon en aan de zuidzijde heeft u alleen in de namiddag zon.

Zonneweide:
Mooi, ruim open veld, ideaal voor grote groepen, minder geschikt voor zeer kleine kinderen i.v.m. open ruimte naar zwembad toe. Toiletgebouw 1 is bereikbaar via een verlicht voetpad.

Wij hanteren all-inn prijzen (op toeristenbelasting en toeslag huisdieren na) bij de prijs zit inbegrepen: 1 kampeerplaats voor 1 kampeermiddel met voortent en evt. 1 bijzettentje, water en elektra, afvoer en gratis gebruik van sanitaire voorzieningen, 1 auto op de plaats.

Voor meer informatie over onze tarieven verwijzen we u graag door naar onze tarieven pagina.