Koningsdag op het Heezerenbosch

Op donderdag 27 april vindt er een kleedjesmarkt plaats op het Heezerenbosch tussen 14:00 en 17:00 uur. Met onder andere schminken, ponyrijden, midgetgolfen, oud Hollandse spelletjes, cakjes versieren en bij goed weer het springkussen.

Neem je eigen kleedje mee of leen een tafel. Maak je eigen marktkraampje en zet je spulletjes te koop in de kantine.

Het animatieteam is ook bij de kleedjesmarkt te vinden, je kunt hier gratis geschminkt worden, meedoen met oud Hollandse spelletjes en cakjes versieren. En heb je altijd al pony willen rijden? Je kunt dan een rondje maken, verzamelen in de tuin van de kantine.

Ook kun je vandaag gratis een midgetgolfstick lenen bij de receptie. 1x Per persoon voor 1 spel, op=op.

Bij droog weer wordt het springkussen opgezet.

Leave a Reply