Speeltuin

Speciaal voor de kleineren onder ons is er ten midden van het recreatiepark, nabij het natuurbad, een speeltuin. Hier kan volop geklommen en geklauterd worden!

 

All weather tennisbaan

Zowel bij mooi als bij slecht weer kunt u gebruik maken van onze tennisbanenen. Heeft u zelf geen tennisrackets en tennisballen bij? Deze zijn ook verkrijgbaar bij de receptie!

1
1

Sport & spelmogelijkheden

Recreatiepark Heezerenbosch biedt een tal van sport en spel mogelijkheden. Meer informatie over de betreffende faciliteiten vindt u door de onderstaande menu’s uit te klappen.

All weather tennisbanen

Zowel bij mooi als bij slecht weer kunt u gebruik maken van onze tennisbanen. Tennisrackets en tennisballen zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Jeu de boulesbaan

Dit gezellige spel kan ook hier gespeeld worden. Bent u de Jeu de boules ballen vergeten? Geen probleem deze kunt u bij de receptie verkrijgen.

Land van blij

Achteraan op de camping ligt er een recreatiehonk genaamd het Land van Blij. Samen met Dennie Appel, de kleine Dennenappel beleven we hier de gekste avonturen. ’s Ochtends hebben we een knutseluurtje voor de allerkleinste onder ons. ’s Middags en ’s avonds worden er diverse sport en spelactiviteiten georganiseerd voor zowel jong als oud.

Midgetgolfbaan

Leuk voor zowel jong als oud om een keer een balletje te komen slaan. U vindt hier 16 verschillende banen met verschillende moeilijkheidsfactoren. Speciaal voor de allerkleinste onder ons hebben we ook kindersticks. Sticks en balletjes zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Natuurbad

Te midden van het recreatiepark gelegen natuurbad met waterglijbaan, zandstrand en zonneweide. Vanaf 15 Mei 2015 is het natuurbad weer geopend.

Tafeltennistafel

Gelegen op het midgetgolfterrein kunt u gebruik maken van de tafeltennistafel. Tafeltennisbadjes en balletjes zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Pool- en biljarttafel

In de kantine vind u zowel een pool- als een biljarttafel.

Speeltuin

Speciaal voor de kleineren onder ons is er een geheel nieuwe speeltuin geplaatst. Hier kan volop geklommen en geklauterd worden!

Visvijver

Achteraan op het recreatiepark is een prachtige visvijver gelegen. Hier kunt u dan ook naar hartelust vissen. In deze vijver zwemmen voornamelijk karpers en voorns. U dient wel een schepnet te gebruiken en voorzichtig om te gaan met onze vissen.

Vissen in onze visvijver is alleen toegestaan voor gasten. Het is niet toegestaan van onze visvijver gebruik te maken indien u geen gast bent.

Voetbal- en volleybalveld

In de hoogseizoen perioden worden hier diverse wedstrijden georganiseerd door het recreatieteam. Of u kunt zelf een balletje trappen!

Zwembad

Door zonnepanelen verwarmd buitenbad met peuterbadje en glijbaan. Vanaf 15 mei 2016 geopend (mits weersomstandigheden dit toelaten).