Speeltuin

Speciaal voor de kleineren onder ons is er ten midden van het recreatiepark, nabij het natuurbad, een speeltuin. Hier kan volop geklommen en geklauterd worden!

 

All weather tennisbaan

Zowel bij mooi als bij slecht weer kun je gebruik maken van onze tennisbanen. Heb je zelf geen tennisrackets en tennisballen bij? Deze zijn verkrijgbaar bij de receptie!

1
1

Sport & spelmogelijkheden

Recreatiepark Heezerenbosch biedt een tal van sport en spel mogelijkheden. Meer informatie over de betreffende faciliteiten vindt u door de onderstaande menu’s uit te klappen.

All weather tennisbanen

Zowel bij mooi als bij slecht weer kun je gebruik maken van onze tennisbanen. Tennisrackets en tennisballen zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Jeu de boulesbaan

Dit gezellige spel kan ook hier gespeeld worden. De Jeu de boules ballen vergeten? Geen probleem deze kun je bij de receptie verkrijgen.

Land van blij

Achteraan op de camping ligt er een recreatiehonk genaamd het Land van Blij. Samen met Dennie Appel, de kleine Dennenappel, beleven we hier de gekste avonturen. ’s Ochtends hebben we een knutseluurtje voor de allerkleinste onder ons. ’s Middags en ’s avonds worden er diverse sport en spelactiviteiten georganiseerd voor zowel jong als oud.

Midgetgolfbaan

Voor zowel jong als oud is het leuk een keer een balletje te slaan. Je vindt hier 16 verschillende banen met verschillende moeilijkheidsfactoren. Speciaal voor de allerkleinste onder ons hebben we ook kindersticks. Sticks en balletjes zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Natuurbad

Te midden van het recreatiepark gelegen natuurbad met waterglijbaan, zandstrand en zonneweide. Het natuurbad is jaarlijks vanaf half mei geopend. Bij mooi weer is ook de Beachclub, gelegen aan het natuurbad, geopend.

Tafeltennistafel

Op het midgetgolfterrein vind je een tafeltennistafel. Tafeltennisbadjes en balletjes zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Pool- en biljarttafel

In de kantine vind je een pool- én biljarttafel.

Speeltuin

Centraal op het park vind je een grote speeltuin. Hier kan volop geklommen en geklauterd worden door onze jonge bezoekers!

Visvijver

Achteraan op het recreatiepark is een prachtige visvijver gelegen. Hier kun je dan ook naar hartelust vissen. In deze vijver zwemmen voornamelijk karpers en voorns. Het is verplicht gebruik te maken van een schepnet en voorzichtig om te gaan met de vissen.

Vissen in onze visvijver is alleen toegestaan voor gasten. Het is niet toegestaan van onze visvijver gebruik te maken als je niet op ons park verblijft.

Voetbal- en volleybalveld

In de hoogseizoen perioden worden hier diverse wedstrijden georganiseerd door het recreatieteam. Of je kunt zelf een balletje trappen!

Zwembad

Door zonnepanelen verwarmd buitenbad met peuterbadje en glijbaan. De zwembaden zijn jaarlijks vanaf half mei geopend.