Regenachtige dag?

Bij de receptie zijn was- en droogmuntjes verkrijgbaar voor de was- en droogmachines. Deze zijn vooraan het recreatiepark gelegen, in toiletgebouw 1.

 

Sanitaire voorzieningen

Ons recreatiepark beschikt over twee ruime en verwarmde toiletgebouwen. Voorzien van douches, toiletten, mindervalide douche en babybad.

1
1

Sanitaire voorzieningen

Recreatiepark Heezerenbosch biedt een tal van sanitaire voorzieningen. Meer informatie over de betreffende faciliteiten vindt u door de onderstaande menu’s uit te klappen.

Toiletgebouwen

De toiletgebouwen zijn verwarmd, schoon en centraal op het recreatiepark gelegen. Beide zijn dichtbij de kampeerplaatsen. De toiletgebouwen bevatten alle voorzieningen, waaronder een familiedouche. Tevens zijn er een minder valide douche en toilet aanwezig. Het gebruik van de douches is geheel gratis, u heeft dus geen douchemunten nodig. Bij elk toiletgebouw kunt u buiten diverse afwasbakken vinden.

Wasserette

Heeft u geen zin om thuis al uw kleren nog te wassen? Met speciale munten kunt u hier wassen en drogen. Deze munten zijn verkrijgbaar bij de receptie.