Graag even je aandacht

We brengen je graag op de hoogte van de corona maatregelen die bij ons gelden.

 

Je eigen paradijs in een bosrijke omgeving

Heezerenbosch Recreatie bouwt een 40-tal vakantiebungalows. Hier kunt je nog tot rust komen en genieten van de ruimte om je heen. Natuurgebied de Grote Heide vormt dan ook voor een ieder een prachtig decor voor een geslaagde vakantie op Recreatiepark Heezerenbosch.

1
1

Buitengewoon genieten doe je in de Brabantse Kempen!

In het bosrijke hart van de Brabantse Kempen ligt Recreatiepark Heezerenbosch. Alleen te bereiken via een schilderachtige landweg met verstilde boerderijen, en toch op slechts tien kilometer afstand van Eindhoven en Valkenswaard. Een plek waar het leven nog goed is, waar het ritme vrijwel uitsluitend wordt bepaald door de natuur en waar van elk seizoen nog volop genoten kan worden.

Waar bent u naar opzoek?

Dit jaar bieden we diverse arrangementen aan. Zowel voor de kampeerder als voor de vaste gast. Lang weekend weg met Pasen of liever nog een weekje in het najaar? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Op wandel- en fietsafstand zijn er diverse leuke dagactiviteiten te beleven. Bijvoorbeeld naar de sauna in Geldrop of naar de markt in Valkenswaard. Ben je met de auto? Binnen een uurtje ben je bij Toverland.
Zin om een hapje te eten? Vooraan op ons park is Restaurant de Boswachter gelegen. De karakteristieke, sfeervolle lang gevel boerderij verbergt een bijzonder sfeervol café-restaurant. Het terras zorgt bij mooi weer voor een heerlijke, zonnige en relaxte ambiance voor een diner en verfrissend biertje of wijntje.
Rondom ons recreatiepark bevinden zich prachtige fietsroutes, langs verstilde boerderijen en schilderachtige landwegen. Het prachtige Heeze, maar ook andere delen van de Brabantse Kempen zijn op fietsafstand van ons recreatiepark gelegen.

Kunt u alles vinden?

Hier is de ingang en algemene parkeerplaats. Het recreatiepark is alleen toegankelijk voor gasten, met een geldige sleutel. Bezoekers kunnen de auto parkeren op de parkeerplaats bij de receptie.
Een kleine boodschap doen, een vette hap of een dansje wagen? Vooraan op het recreatiepark zijn het winkeltje, het cafetaria en de kantine gelegen. De openingstijden zijn seizoen- en recreatieprogramma gebonden.
Vooraan op het parkeerterrein is restaurant de Boschwachter gelegen. De karakteristieke, sfeervolle langgevel boerderij verbergt een bijzonder sfeervol café-restaurant. Het terras zorgt bij mooi weer voor een heerlijke, zonnige en relaxte ambiance voor een diner of verfrissend biertje of wijntje. In de winter kunt u binnen even op opwarmen bij de gezellige openhaard. Het sfeervolle restaurant is perfect geschikt voor een heerlijk diner. Ben je met een grotere groep, of ga je graag eten met de kinderen? Geen probleem!
Hier is onze 18 holes midgetgolfbaan gelegen. Bij de receptie kunt u tegen een kleine vergoeding gebruik maken van sticks en ballen. Gaat u voor de winst?
Slaat u graag een balletje? Op onze vernieuwd all-weather tennisbanen kunt u naar hartenlust de uitdaging aangaan tegen uw buurman of campinggenoot. Bij de receptie kunt u de baan reserveren.
Het zwembad is gelegen aan de Zonneweide. Een plek voor toeristisch kamperen, maar ook om te zonnen. We beschikken zowel over een groot zwembad (1,50m diep) en een kinderbad (0,40m diep). Voor kinderen onder de 5 jaar is toezicht van een volwassene verplicht.
Onze recreatiepark beschikt over twee sanitaire gebouwen. Deze is vrij vooraan op het park gelegen. Het gebruik van onze sanitaire voorzieningen is gratis.
Wij bouwen aan een 40-tal vakantiebungalows. In het aangrenzende natuurgebied de Groote Heide ontmoet u de natuur, met zijn afwisselende landschap van bos en heide met idyllische vennetjes. Hier kunt u nog tot rust komen en genieten van de ruimte om u heen. Natuurgebied de Groote Heide vormt dan ook voor een ieder een prachtig decor voor een geslaagde vakantie.
We beschikken over 4 veldjes voor toeristisch kamperen met een jaar- of seizoenplaats. De plaatsen zijn geschikt voor één caravan of camper, één klein bijzettentje voor de kinderen en één auto op de plaats. Verder zijn de plaatsen voorzien van een CEE-form elektriciteitsaansluiting, waterkraan en afvoer.
Onze recreatiepark beschikt over twee sanitaire gebouwen. Deze is ten midden van het park gelegen. Het gebruik van onze sanitaire voorzieningen is gratis.
Heeft u geen jaar- of seizoenplaats en wilt u toch toeristisch kamperen? Dat vinden we zeker gezellig! Hiervoor zijn twee veldjes gelegen vlak naast het sportveld.
Het sportveld is volledig voorzien van gras en kan dan ook voor vele doeleinden gebruikt worden. Zo kunt u er altijd voetballen en volleyballen, maar worden er ook diverse andere activiteiten georganiseerd.
Voor de kleinere onder ons beschikken we over een grote speeltuin waar flink geklommen en geklauterd kan worden. Natuurlijk behoort een ritje op de kabelbaan ook tot de mogelijkheden!
Tijdens de warme zomerdagen kunt u voor een drankje (alcoholisch en non-alcoholisch) en klein hapje gebruik maken van de Beachclub, gelegen aan het natuurbad. De openingstijden zijn weer afhankelijk en wisselen dan ook per dag.
Hier vindt u ons grote natuurbad mét glijbaan en zandstrand. Gescheiden in een ondiep deel voor de kleintjes en een dieper deel voor de volwassenen. Voor kinderen onder de 5 jaar is toezicht van een volwassene verplicht.
Een vakantie is geen vakantie als u geen hengeltje uitgeworpen heeft. Achteraan op het recreatiepark gelegen vindt u de visvijver. Voorzien van diverse vissoorten. Wij verzoeken een ieder goed met de vissen om te gaan en deze na de vangst weer vrij te laten in de vijver.
Een deel van de activiteiten wordt georganiseerd in ‘Het Land van Blij’. Dit recreatiehonk is achteraan op het recreatiepark gelegen, en is alleen open tijdens vooraf aangekondigde activiteiten.
In de ochtend een rondje hardlopen of met de hond door het bos? Achteraan op het recreatiepark bevindt zich een in- en uitgang naar het achtergelegen bos.
-platte

Wilt u iets vragen?