Gevarieerd recreatieprogramma

Heezerenbosch Recreatie biedt een tal van recreatieve activiteiten voor jong en oud. Surf snel naar ons online recreatieprogramma voor meer informatie!

Recreatieprogramma

We hopen dit jaar weer een leuk en gezellig seizoen tegemoet te gaan. Het programma zal zo spoedig mogelijk worden geplaatst. Omdat we in Nederland wonen zijn wij natuurlijk afhankelijk van het weer, daarom kan het voorkomen dat een buitenactiviteit gewijzigd wordt in een binnenactiviteit.

Voor sommige activiteiten hebben we veel deelnemers nodig, bij te weinig deelname kan een activiteit helaas komen te vervallen.

Eventuele veranderingen in het programma kunt u terug vinden op onze aanplakbiljetten/fiches die verspreid hangen over de camping zoals bij de slagboom, het cafetaria en de toiletgebouwen etc. of u kunt bij het recreatieteam even informeren.

Heeft u tijd en zin om mee te helpen met het recreatieteam, dan horen wij dat graag. Wij wensen u alvast een zonnige en fijne vakantie toe!

Het actuele recreatieprogramma is online te vinden via www.heezerenbosch.nl/recreatieprogramma. Wijzigingen in het programma worden vermeld doormiddel van berichten.